Eliza Was Here

Wie op zoek is naar speciale en bijzondere accommodaties voor een vakantie naar Griekenland, die zit goed bij Eliza Was Here. Deze reisaanbieder is ontstaan door de reizen van blogger Eliza, die heel Europa af ging, op zoek naar mooie accommodaties. Van al haar reizen schreef ze verhalen, en ze kreeg een steeds grotere schare aan fans en volgers die tips wilde voor een volgende vakantie. Zo ontstond de website Eliza Was Here. Nu, jaren later, heeft ze tal van leuke accommodaties gevonden en regelt ze de beste deals voor jou. Griekenland mag hier uiteraard niet bij ontbreken.

Luxe verblijven

De accommodaties die bij Eliza Was Here aan bod komen kunnen ook wel pareltjes genoemd worden. Het gaat hierbij niet om de grote hotelketens, maar om kleinschalige locaties met vriendelijke eigenaren, knusse verblijven en waar je door luxe helemaal tot rust kunt komen. Een eigen huisje met een prive zwembad is dan ook geen uitzondering. Het mooie van dit alles is dat het tegen een zeer scherpe prijs wordt aangeboden. Zo kun je op een betaalbare manier genieten van en unieke vakantie ervaring die je bij vrijwel geen enkele andere aanbieder kunt krijgen. De accommodaties die je via Eliza Was Here boekt zijn te vinden op alle populaire Griekse eilanden, zoals Kos, Kreta en Corfu.

Vakantie Griekenland

In Griekenland heeft Eliza Was Here zich met name gericht op de accommodaties in de authentieke Griekse bergdorpjes en mooie vakantiehuizen in gebieden met knusse, idyllische strandjes. Zo ervaar je Griekenland op het allermooist. Van je eigen prive verblijf loop je naar de lokale taverne, maak je kennis met de lokale bevolking en heb je ook het strand binnen handbereik. De accommodaties die hier worden aangeboden blijven ver weg van het bekende massatoerisme.

Het mooie aan de reizen via Eliza Was Here is dat je bij alle vakanties naar Griekenland een huurauto krijgt. Zo kun je op je eigen manier de regio helemaal gaan ontdekken.


Alle vakanties naar Griekenland via Eliza Was Here

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eliza was here NL (@elizawashere) on

preloader