Starbeach Chersonissos

Hou je van een feestje en ben je op vakantie op het geweldig eiland Kreta? Dan is de populaire badplaats Chersonissos waarschijnlijk the place to be. Hier vind je alles voor een spetterende vakantie vol plezier. Een plek met de leukste uitgaansgelegenheden, heerlijke restaurants, een prachtig strand en altijd erg veel gezelligheid. Toppunt van deze feestelijke locatie is Starbeach, een plek waar je iedere dag kunt genieten van al het moois dat Chersonissos te bieden heeft. Overdag een heerlijk waterpark dat plaats biedt aan vele toeristen die in Chersonissos op vakantie zijn, en in de avond is het een prachtige locatie waar de leukste feesten georganiseerd worden. Hou je van een feestje, dan moet je zeker langs Starbeach gaan.

Starbeach waterpark

Overdag is Starbeach in Chersonissos een waterpark, maar niet een doorsnee park zoals je dat op andere plekken tegenkomt. Hier heb je alles wat je nodig hebt om van een vakantiedag een heerlijke zomerse dag vol plezier, zon, zee en strand te hebben. Verschillende grote zwembaden, direct aan het strand om een frisse duik te nemen in de zee en enorm veel ligbedden waar je heerlijk kunt genieten van het lekkere weer. Natuurlijk vind je op Starbeach ook voldoende gelegenheden om een lekker hapje te eten of wat drinken te bestellen. Overdag hangt er een hele gezellige sfeer op Starbeach, mede omdat de dj fijne zomerse muziek draait.

Activiteiten op starbeach

Omdat Starbeach direct aan het strand ligt, is er hier ook voldoende ruimte voor de leukste watersporten. Zo kun je hier bijvoorbeeld gaan duiken, maar ook een traditioneel ritje op de banaan achter de boot is natuurlijk gewoon mogelijk. Als je van een beetje extra avontuur houdt, is het op Starbeach ook mogelijk om te gaan paintballen of zelfs te bungeejumpen. Hou je het liever wat rustiger, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Neem een fijn ligbed, bestel een koud drankje en geniet van deze prachtige omgeving. Je zult je hier niet snel vervelen!

Vooral jongeren

De bekende badplaats Chersonissos is de laatste jaren vooral een zeer populaire plek onder jongeren. Starbeach is ook een van de plekken waar deze groep voornamelijk te vinden. Buiten het hoogseizoen is het bovendien ook een prachtige bestemming voor alle andere leeftijdsgroepen. Chersonissos is namelijk een hele gezellig, mooie en toegankelijke badplaats waar je een heerlijke vakantie kunt beleven. Buiten het hoogseizoen is Starbeach ook open, maar zal het rustiger zijn dan in het hoogseizoen.

Er zijn verschillende reisorganisaties die vakanties naar Chersonissos aanbieden. Deze zonnige badplaats op Kreta is al jaren een enorm populaire vakantiebestemming, en er gaan in de zomermaanden dan ook dagelijks directe vluchten van Nederland naar Kreta. Vanaf de luchthaven van Heraklion is het ongeveer 25 minuten rijden naar Chersonissos. Chersonissos is niet enorm groot, dus als je hier op vakantie bent is Starbeach eigenlijk altijd wel in de buurt.