De leukste accommodaties op Thassos

vakantie thassos

De leukste accommodaties op Thassos

Thassos is het meest noordelijk gelegen eiland van alle Griekse eilanden. Het ligt vlakbij de kust van het iets noordelijker gelegen Nieuw Macedonie. Het is een zeer populair eiland onder liefhebbers van vakantie vol prachtige natuur, mooie stranden en pittorekse dorpjes. Het is geen heel groot eiland, en daarom heel goed te verkennen in een vakantie van een week. Het eiland heeft een totale kustlijn van ongeveer 100 kilometer, dus er zijn voldoende stranden waar je heerlijk kunt genieten. Wij zetten de leukste accommodaties van het eiland Thassos voor je op een rij.

Blue Dream Thassos

Ga jij met je familie op vakantie en ben je toe aan rust en ruimte? Dan is Blue Dream Thassos de perfecte bestemming voor jou. Het is een vier sterren hotel en heeft een perfecte ligging. Het complex ligt direct aan het strand waar je heerlijk kunt gaan liggen op de ligbedden. Daarnaast is er bij dit verblijf een prachtige infinity pool met bijbehorende poolbar, maar ook een spa en een mooie tuin. Ook aan de kleintjes is gedacht, zij kunnen gaan spelen in de speeltuin.

Alexandra Beach

Alexandra Beach is al jaren een zeer populaire accommodatie op Thassos. Hier vind je de ideale combinatie tussen luxe en plezier. Er zijn zelfs kamers waar je vanuit de kamer rechtsstreeks het prachtige zwembad in loopt. Vanuit Alexandra Beach ben je ook zo op het nabijgelegen Emerald Beach. Wil je net even een stapje meer luxe, kies dan voo een suite met prive zwembad. Hier zul je ultiem van genieten.

Villa Elia

Villa Elia staat bekend als een zeer gastvrije accommodatie. De twee eignaren ontvangen je op een zeer hartelijke manier, en vanaf dan kan het genieten beginnen. De accommodatie heeft een prachtige tuin vol met olijfbomen. Het is niet voor niets dat dat het complex Villa Elia genoemd is, omdat Elia Grieks is voor olijf. Het verblijf heeft een prachtig zwembad waar je een heerlijk verfrissende duik kan nemen. Vanuit Villa Elia ben je binnen een paar minuten in Thassos-stad. Je kunt hier heerlijk slenteren over de boulevard en lekker eten in een van de leuke restaurants. Het is een kleinschalig complex met een gunstige ligging, en mede daardoor erg populair onder vakantiegangers.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *preloader