De drie mooiste stranden van Mykonos

Mykonos Strand

De drie mooiste stranden van Mykonos

Het eiland Mykonos is de laatste jaren enorm aan populariteit aan het winnen. Toeristen uit heel Europa komen naar dit fantastische eiland om te genieten van leuke steden, een prachtige omgeving en natuurlijk heerlijke stranden. Op Mykonos zijn er veel verschillende stranden te vinden. Van grote, massale stranden met veel vermaak, tot rustige en afgelegen strandjes. Voor ieder wat wils dus. Wij zetten de mooiste stranden van Mykonos voor je op een rij.

Agios bostis Beach

Aan de westkant van het eiland, ongeveer acht kilometer boven Mykonos-stad, vind je het mooie strand Agios Sostis beach. Het is een langgerekt strand waar je in alle rust kunt genieten van het heerlijke weer. Het strand ligt in een grote baai, waardoor je vanaf het strand uitzicht hebt op een groot deel van de omgeving. Als je van een prachtig zandstrand houdt waar je in alle rust kunt genieten, dan is Agios Sostis beach echt iets voor jou.

Elia beach

In het zuiden van Mykonos vind je het altijd gezellige Elia beach. Dit strand is een plek waar je heerlijk op een comfortabel ligbed kunt liggen, een lekkere cocktail kunt bestellen en dat alles onder het genot van fijne muziek. Het is geen rustig strand, maar wel een heel fijn strand. Je kunt ook een parasol huren bij jouw ligbed, zodat je niet alleen in de felle zon hoeft te liggen, maar ook kunt bijkomen in de schaduw. Achter het strand liggen verschillende hotels en beachbars, zodat er op Elia beach altijd wat te beleven is.

Paraga beach

Paraga beach is een strand dat op ongeveer vijf kilometer afstand van de hoofdstad Mykonos-stad ligt. Dit strand heeft een populaire beach club genaamd Scorpios, en op dit strand kun je heerlijk genieten van jouw verlangen naar zon, zee en strand. Het water is hier blauwer dan je kunt voorstellen, dus een frisse duik aan dit heerlijke strand mag absoluut niet ontbreken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *