All-inclusive naar Griekenland

Griekenland is niet voor niets een populaire vakantiebestemming. De ligging in Zuid-Europa aan de Middellandse Zee zorgt voor een fijn zacht klimaat met veel zon. Naast de zon heeft Griekenland nog zo veel meer te bieden. Het is een land vol schatten aan natuur en cultuur.

De Griekse eilanden

Op het vasteland is Athene met haar Akropolis natuurlijk welbekend. Maar Griekenland heeft met haar meer dan 6000 eilanden nog veel meer te bieden. Witte stranden, een diepblauwe zee, groene natuur, bruisende badplaatsen en pittoreske dorpjes. Elk dorpje in Griekenland heeft zijn eigen charme en is daarmee een andere soort vakantiebestemming.

Een rijke cultuur

Wil je naast het genieten op het strand ook nog wat cultuur opsnuiven? Dan heb je in Griekenland volop keuze. Op veel plaatsen is er nog veel terug te vinden uit rijke Griekse geschiedenis. Bezoek het paleis van de grootmeesters op Rhodos, het Fortezza op Kreta of de Johannietersburcht op Kos. Rond alle grote en bekende plaatsen in Griekenland zijn veel mogelijkheden voor toeristen. Op al deze plekken kom je wel hotels en resorts tegen waar jij kunt genieten van een heerlijke all-inclusive vakantie.

all inclusive eten

Heerlijk genieten van het all-inclusive concept

Lekker ontspannen

Maar wat u vooral wilt doen op vakantie, is natuurlijk heerlijk relaxen. En waar kan dit nu beter dan bij een all-inclusive hotel. Niet op zoek hoeven naar een restaurant. Vanaf je ligbedje aan het zwembad een tropische cocktail bestellen. En de kids hoef je geen geld mee te geven als ze een ijsje willen halen. Dat klinkt niet verkeerd toch! Dat is het grote voordeel van een all-inclusive vakantie. Geen omkijken naar kosten, en weten dat alles voor je klaar staat, wat je ook wil. Wie van onbezorgd vakantie vieren houdt, zit met een all-inclusive vakantie zeker goed.

All-inclusive

Van Turkije wist je het misschien al, maar Griekenland biedt ook veel all-inclusive vakanties aan. Niet alleen voor de eilanden, ook op het vasteland. De streek Chaldiki is op dit moment flink aan het groeien met all-inclusive resorts. Niet voor niets. Het is een prachtige omgeving met talloze hippe tentjes. Het wordt onder Nederlandse toeristen steeds populairder om een all-inclusive vakantie te boeken. Ook op de bekende eilanden, en dan met name op de drukkere plekken, zie je steeds meer resorts die een dergelijk verblijf aanbieden. Onbezorgd en onbeperkt genieten van alles wat Griekenland je te bieden heeft.

Actieve vakantie

Ook de wat meer actieve vakantieganger komt in Griekenland aan zijn trekken. Fietsen over het eiland Kos, stevige wandelingen maken langs kliffen en kloven op Kreta of snorkelen op Zakynthos. Het kan allemaal. Uitgehongerd na al deze inspanningen kan je aan het eind van de dag aanschuiven bij het buffet en genieten van al dat heerlijks dat de Griekse keuken te bieden heeft. Op deze manier kun jij optimaal genieten avn hoe jij een vakantie voor je ziet.

Perfecte vakantieland

De all-inclusive vakantie naar Griekenland heeft dus voor ieder wat wils. Van jong tot oud. De ideale vakantie dus voor het hele gezin. Waar wacht je nog op? Ga maar snel je koffer inpakken!

preloader